A Room with a View

A Room with a View

Längs norrut på ljusslingan vid Lights in Alingsås 2017, alldeles intill Säveån, ligger den femte installationen och den kallas A Room with a View. Med det åttakantiga vita lusthuset i centrum har teamet bakom installationen skapat en mötesplats för lugnet. Vattnet i åarna symboliserar liv och rörelse, naturen är dynamik och harmoni, och huset i sig symboliserar ett inre liv och trygghet, allt enligt teamet bakom installationen. Träden alldeles bakom lusthuset har fått en vacker belysning och träden på andra sidan Säveån har fått dämpad blå belysning. Det stilla vattnet som lugnt flyter fram i Säveån har fått en dramatisk blå belysning. Många av ljusinstallationerna är sådana att man skull önska att dom permanentades och det här är definitivt en sådan. Här finns bilder från Lights in Alingsås 2017.

Canon 1DX Mk II ISO 100 med EF 24-70 f/2,8, 25 s och f/8,0